IL COLLE – PROSECCO CONEGLIANO – VALDOBBIADENE DOCG SUPERIORE PARALLELO 46° EXTRA DRY

Azienda Vitivinicola Il Colle S.r.l. IL COLLE - PROSECCO CONEGLIANO - VALDOBBIADENE DOCG SUPERIORE PARALLELO 46° EXTRA DRY <p>Egységár (bruttó): 7520,- Ft / liter</p><p>Termék neve: Il Colle - Prosecco Conegliano - Valdobbiadene 46° Paralello Extra Dry<br />Terület: Olaszország - Veneto<br />Talaj: Agyagos, meszes<br />Blend: 100% Glera<br />Sav gr/l : 6,15<br />Alkohol: 11%<br />Maradékcukor gr/l : 16-18<br />Ph : 3,19<br />Készítés: DMR (Double Maturation) módszer. Érlelés során megnő a cukor koncentrációja és savassága és ez adja a nagyon intenzív és édes ízét.<br />Szín: Halvány szalmasárga <br />Bouquet: Jellegzetes aromás illat, almára és kenyérvégre emlékeztető jegyek.<br />Ízvilág : Közepesen édes, jól kiegyensúlyozott, harmonikus.<br />Ajánlás: Ideális aperitifként, az étkezés végén vagy minden boldog pillanat megünneplésére.<br />Szervírozási hőmérséklet : 6 - 8 °C</p>
5640.00 Ft

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - PROSECCO CONEGLIANO - VALDOBBIADENE DOCG SUPERIORE PARALLELO 46° EXTRA DRY

5 640 Ft
IL COLLE - PROSECCO CONEGLIANO - VALDOBBIADENE DOCG SUPERIORE PARALLELO 46° EXTRA DRY

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - PROSECCO CONEGLIANO - VALDOBBIADENE DOCG SUPERIORE PARALLELO 46° EXTRA DRY

5 640 Ft
Maximális mennyiség
Minimum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
Maximum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
5640.000
Kategóriák: IL COLLE
  • Leírás

Egységár (bruttó): 7520,- Ft / liter

Termék neve: Il Colle - Prosecco Conegliano - Valdobbiadene 46° Paralello Extra Dry
Terület: Olaszország - Veneto
Talaj: Agyagos, meszes
Blend: 100% Glera
Sav gr/l : 6,15
Alkohol: 11%
Maradékcukor gr/l : 16-18
Ph : 3,19
Készítés: DMR (Double Maturation) módszer. Érlelés során megnő a cukor koncentrációja és savassága és ez adja a nagyon intenzív és édes ízét.
Szín: Halvány szalmasárga
Bouquet: Jellegzetes aromás illat, almára és kenyérvégre emlékeztető jegyek.
Ízvilág : Közepesen édes, jól kiegyensúlyozott, harmonikus.
Ajánlás: Ideális aperitifként, az étkezés végén vagy minden boldog pillanat megünneplésére.
Szervírozási hőmérséklet : 6 - 8 °C

Ön elmúlt 18 éves? Are you over 18?