WINE MISSION

Nem csak forgalmazzuk borainkat, hanem egy missziót vállaltunk azzal, hogy képviseljük partnereinket, azokat a borászatokat, amelyek méltó helyet foglalnak el a szakmában.

Hagyomány

A tradíciókra épülő hazai és külföldi borászatokat képviseljük. 

Személyes

Megismerheti borászaink és boraik történetét, érdekességeit.

Különleges

Olyan borokat is kínálunk, melyeket Magyarországon máshol nem talál meg.

Missziónk a bor
és a prosecco

Missziónk: a BOR – a minőségi magyar borok képviselete a nagyvilágban – és persze itthon is. Emellett olyan külföldi – főleg olasz, spanyol és francia borászatokat képviselünk, amelyek igazi gyöngyszemek az európai borvilágban. Kínálatunk gerincét az olasz IL COLLE családi pincészet adja, amely az ország egyik neves prosecco- és bortermelője. Partnereink olyan, számunkra fontos értékek mentén készítik boraikat, mint a tradíció, a kiváló minőség és elhivatottság.

Személyes

Hiszünk benne, hogy a jó magyar borok büszkén megállják helyüket a világ bármely borpolcán. A filozófiánk, hogy nem csak a bort, hanem egy kicsit a borászatot, a borász személyét is megismertessük a borkedvelő közönséggel. Amikor a borainkat kóstolják, szeretnénk, hogy érezzék, tudják, honnan származik, ismerjék meg egy kicsit annak történetét. Kereskedésünket azért alapítottuk, hogy méltó képviselői lehessünk e nemes szakmának és terjesszük a magyar bor hírét.

Különleges

Nem csak forgalmazzuk borainkat, hanem egy missziót vállaltunk azzal, hogy képviseljük partnereinket, azokat a borászatokat, amelyek méltó helyet foglalnak el a szakmában. Kínálatunkban igyekeztünk eddig talán kevésbé ismert pincészetek kiváló ár-érték arányú borait beválogatni. És hogy az ínyencekről se feledkezzünk meg, olyan különlegességeket is kínálunk, amelyeket Magyarországon máshol nem talál meg.

Írjon nekünk

Kérdése van? Szeretne rendelni, de tanácsra van szüksége? Állunk rendelkezésére, szívesen megválaszoljuk kérdéseit, segítünk a választásban. Üzenetére 24 órán belül válaszolunk.

v

+36 30 300 3865

rendeles@winemission.hu

KÖVESSEN MINKET

© 2019 Wine Mission Kft. – Minden jog fenntartva

Ön elmúlt 18 éves? Are you over 18?