TERMÉKEK

Tisztelt Látogató! Felhívjuk a figyelmét, hogy a jelen termék-katalógus nem minősül webáruháznak. Az itt található termékeket a “kosárba” rakhatja és elküldheti megrendelését, amit mi kizárólag “ajánlatkérésnek” tekintünk. Az ajánlatkérés beérkezését követően emailben és/vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyéb úton lebonyolítjuk a tényleges vásárlást. Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek.

A SZÁLLÍTÁSI DÍJAT A TERMÉKEK ÁRA NEM TARTALMAZZA!

Azienda Vitivinicola Il Colle S.r.l. IL COLLE - Prosecco Treviso D.O.C. Brut <p>Egységár (bruttó): 4790-, Ft / liter</p><p>Minősítés: DOC Treviso, Brut<br />Terület: Treviso<br />Blend: Glera<br />Savtartalom gr/l: 5,5-6,5<br />Alkoholtartalom: 11 % vol<br />Maradékcukor gr/l : 10-12 gr /l<br />Ph - tartalom: 3,10-3,20<br />Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával. Erjesztés körülbelül 10 napig.  Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.<br />Szín: Halvány szalmasárga, zöld árnyalatokkal.<br />Illatvilág: Gyümölcsös, zöld almára emlékeztető illat. Tipikus aromás jegyek.<br />Ízvilág : Száraz, jól kiegyensúlyozott és harmonikus.<br />Ajánlás: Zöldséglevesekhez, grillezett halakhoz <br />Szervírozási hőmérséklet : 6-8°C<br />Szavatossági idő : 18 hónap</p>
3590.00 Ft

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - Prosecco Treviso D.O.C. Brut

3 590 Ft
IL COLLE - Prosecco Treviso D.O.C. Brut

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - Prosecco Treviso D.O.C. Brut

3 590 Ft
Maximális mennyiség
Minimum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
Maximum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
3590.000
  • Leírás

Egységár (bruttó): 4790-, Ft / liter

Minősítés: DOC Treviso, Brut
Terület: Treviso
Blend: Glera
Savtartalom gr/l: 5,5-6,5
Alkoholtartalom: 11 % vol
Maradékcukor gr/l : 10-12 gr /l
Ph - tartalom: 3,10-3,20
Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával. Erjesztés körülbelül 10 napig.  Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.
Szín: Halvány szalmasárga, zöld árnyalatokkal.
Illatvilág: Gyümölcsös, zöld almára emlékeztető illat. Tipikus aromás jegyek.
Ízvilág : Száraz, jól kiegyensúlyozott és harmonikus.
Ajánlás: Zöldséglevesekhez, grillezett halakhoz 
Szervírozási hőmérséklet : 6-8°C
Szavatossági idő : 18 hónap

v

+36 30 300 3865

rendeles@winemission.hu

KÖVESSEN MINKET

© 2019 Wine Mission Kft. – Minden jog fenntartva

Ön elmúlt 18 éves? Are you over 18?