TERMÉKEK

Tisztelt Látogató! Felhívjuk a figyelmét, hogy a jelen termék-katalógus nem minősül webáruháznak. Az itt található termékeket a “kosárba” rakhatja és elküldheti megrendelését, amit mi kizárólag “ajánlatkérésnek” tekintünk. Az ajánlatkérés beérkezését követően emailben és/vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyéb úton lebonyolítjuk a tényleges vásárlást. Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. 

Azienda Vitivinicola Il Colle S.r.l. IL COLLE - Prosecco Treviso D.O.C. Brut <p>Minősítés: DOC Treviso, Brut<br />Terület: Treviso<br />Blend: Glera<br />Tőkék száma x HA: 2800-3000<br />Előállítás x tőkék (átlagosan): 5-6kg<br />Terület HL X HA: 110-120 hl/ha<br />Sav gr/l: 5,5-6,5<br />Alkohol: 11 % vol<br />Maradó cukor gr/l : 10-12 gr /l<br />Ph: 3,10-3,20<br />Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával. Erjesztés körülbelül 10 napig. Szénsavasítás : Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.<br />Szín: Halvány szalmasárga, zöld árnyalatokkal.<br />Bouquet: Gyümölcsös, zöld almára emlékezető illat. Tipikus aromás jegyek.<br />Ízvilág : Száraz, jól kiegyensúlyozott és harmonikus.<br />Ajánlás: Zöldséglevesekhez, grillezett halakhoz ajánlott.<br />Szervírozási hőmérséklet : 6-8°C<br />Szavatossági idő : 18 hónap</p><p> </p><p> </p>
3290.00 Ft

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - Prosecco Treviso D.O.C. Brut

3 290 Ft
IL COLLE - Prosecco Treviso D.O.C. Brut

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - Prosecco Treviso D.O.C. Brut

3 290 Ft
Maximális mennyiség
Minimum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
Maximum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
3290.000
  • Leírás

Minősítés: DOC Treviso, Brut
Terület: Treviso
Blend: Glera
Tőkék száma x HA: 2800-3000
Előállítás x tőkék (átlagosan): 5-6kg
Terület HL X HA: 110-120 hl/ha
Sav gr/l: 5,5-6,5
Alkohol: 11 % vol
Maradó cukor gr/l : 10-12 gr /l
Ph: 3,10-3,20
Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával. Erjesztés körülbelül 10 napig. Szénsavasítás : Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.
Szín: Halvány szalmasárga, zöld árnyalatokkal.
Bouquet: Gyümölcsös, zöld almára emlékezető illat. Tipikus aromás jegyek.
Ízvilág : Száraz, jól kiegyensúlyozott és harmonikus.
Ajánlás: Zöldséglevesekhez, grillezett halakhoz ajánlott.
Szervírozási hőmérséklet : 6-8°C
Szavatossági idő : 18 hónap

 

 

Ön elmúlt 18 éves? Are you over 18?