TERMÉKEK

Tisztelt Látogató! Felhívjuk a figyelmét, hogy a jelen termék-katalógus nem minősül webáruháznak. Az itt található termékeket a “kosárba” rakhatja és elküldheti megrendelését, amit mi kizárólag “ajánlatkérésnek” tekintünk. Az ajánlatkérés beérkezését követően emailben és/vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyéb úton lebonyolítjuk a tényleges vásárlást. Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. 

Azienda Vitivinicola Il Colle S.r.l. IL COLLE - Prosecco Conegliano Valdobbiadene D.O.C.G. Superiore Spumante Brut <p>Minősítés: Superiore DOCG<br />Terület: Conegliano Valdobbiandene , San Pietro di Feletto<br />Talaj: <br />Blend: 100 % Glera<br />Tőkék száma x HA: 3200-3500<br />Előállítás x tőkék (átlagosan): 3,5-4,2<br />Terület HL X HA: 88-92<br />Max terület x Ha: <br />Sav gr/l : 5,5-6,5<br />Alkohol: 11 % vol<br />Maradó cukor gr/l : 10-12gr/l<br />Ph : 3,10-3,25<br />Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával. Szénsavasítás : Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.<br />Szín: Halvány szalmasárga, zöldes árnyalatokkal.<br />Bouquet: Gyümölcsös árnyalatok, melyek zöld almára emlékeztetnek,tipikus aromás illatok.<br />Ízvilág : Száraz, kiegyensúlyozott és harmonikus.<br />Ajánlás: Tengeri ételekhez, rizottókhoz és sült halakhoz kiváló.<br />Szervírozási hőmérséklet : 6-8°C<br />Szavatossági idő : 18 hónap</p><p> </p><p>  </p>
3950.00 Ft

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - Prosecco Conegliano Valdobbiadene D.O.C.G. Superiore Spumante Brut

3 950 Ft
IL COLLE - Prosecco Conegliano Valdobbiadene D.O.C.G. Superiore Spumante Brut

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - Prosecco Conegliano Valdobbiadene D.O.C.G. Superiore Spumante Brut

3 950 Ft
Maximális mennyiség
Minimum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
Maximum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
3950.000
  • Leírás

Minősítés: Superiore DOCG
Terület: Conegliano Valdobbiandene , San Pietro di Feletto
Talaj:
Blend: 100 % Glera
Tőkék száma x HA: 3200-3500
Előállítás x tőkék (átlagosan): 3,5-4,2
Terület HL X HA: 88-92
Max terület x Ha:
Sav gr/l : 5,5-6,5
Alkohol: 11 % vol
Maradó cukor gr/l : 10-12gr/l
Ph : 3,10-3,25
Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával. Szénsavasítás : Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.
Szín: Halvány szalmasárga, zöldes árnyalatokkal.
Bouquet: Gyümölcsös árnyalatok, melyek zöld almára emlékeztetnek,tipikus aromás illatok.
Ízvilág : Száraz, kiegyensúlyozott és harmonikus.
Ajánlás: Tengeri ételekhez, rizottókhoz és sült halakhoz kiváló.
Szervírozási hőmérséklet : 6-8°C
Szavatossági idő : 18 hónap

 

  

Ön elmúlt 18 éves? Are you over 18?