TERMÉKEK

Tisztelt Látogató! Felhívjuk a figyelmét, hogy a jelen termék-katalógus nem minősül webáruháznak. Az itt található termékeket a “kosárba” rakhatja és elküldheti megrendelését, amit mi kizárólag “ajánlatkérésnek” tekintünk. Az ajánlatkérés beérkezését követően emailben és/vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyéb úton lebonyolítjuk a tényleges vásárlást. Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. 

Azienda Vitivinicola Il Colle S.r.l. IL COLLE - Valdobbiadene Superiore Di Cartizze D.O.C.G. <p>Minősítés: DOCG, Dry<br />Terület: Valdobbiadene<br />Talaj: 100% Glera<br />Blend: <br />Tőkék száma x HA: 3200-3500<br />Előállítás x tőkék (átlagosan): 3,5 kg<br />Terület HL X HA: 80-85 hl<br />Max terület x Ha: <br />Sav gr/l : 5,5-6,5<br />Alkohol: 11,5 % vol<br />Maradó cukor gr/l : 30-32<br />Ph : 3,10-3,25<br />Össze SO2 mg/l : <br />Szüret: Szeptember végén, kézzel válogatott.<br />Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával. Szénsavasítás : Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.<br />Szín: Halvány szalma sárga.<br />Bouquet: Illatában megjelennek a gyümölcsök, virágok és a jellegzetes szőlő illat.<br />Ízvilág : Kiegyensúlyozott, selymes és harmonikus.<br />Ajánlás: Étkezés végén, süteményekkel és gyümölcsökkel.<br />Szervírozási hőmérséklet : 6-8 °C<br />Szavatossági idő : 18 hónap</p><p> </p><p>  </p>
7420.00 Ft

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - Valdobbiadene Superiore Di Cartizze D.O.C.G.

7 420 Ft
IL COLLE - Valdobbiadene Superiore Di Cartizze D.O.C.G.

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - Valdobbiadene Superiore Di Cartizze D.O.C.G.

7 420 Ft
Maximális mennyiség
Minimum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
Maximum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
7420.000
  • Leírás

Minősítés: DOCG, Dry
Terület: Valdobbiadene
Talaj: 100% Glera
Blend:
Tőkék száma x HA: 3200-3500
Előállítás x tőkék (átlagosan): 3,5 kg
Terület HL X HA: 80-85 hl
Max terület x Ha:
Sav gr/l : 5,5-6,5
Alkohol: 11,5 % vol
Maradó cukor gr/l : 30-32
Ph : 3,10-3,25
Össze SO2 mg/l :
Szüret: Szeptember végén, kézzel válogatott.
Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával. Szénsavasítás : Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.
Szín: Halvány szalma sárga.
Bouquet: Illatában megjelennek a gyümölcsök, virágok és a jellegzetes szőlő illat.
Ízvilág : Kiegyensúlyozott, selymes és harmonikus.
Ajánlás: Étkezés végén, süteményekkel és gyümölcsökkel.
Szervírozási hőmérséklet : 6-8 °C
Szavatossági idő : 18 hónap

 

  

Ön elmúlt 18 éves? Are you over 18?