TERMÉKEK

Tisztelt Látogató! Felhívjuk a figyelmét, hogy a jelen termék-katalógus nem minősül webáruháznak. Az itt található termékeket a “kosárba” rakhatja és elküldheti megrendelését, amit mi kizárólag “ajánlatkérésnek” tekintünk. Az ajánlatkérés beérkezését követően emailben és/vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyéb úton lebonyolítjuk a tényleges vásárlást. Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek.

A SZÁLLÍTÁSI DÍJAT A TERMÉKEK ÁRA NEM TARTALMAZZA!

Azienda Vitivinicola Il Colle S.r.l. IL COLLE - Valdobbiadene Superiore Di Cartizze D.O.C.G. <p>Egységár (bruttó): 10500-, Ft / liter</p><p>Minősítés: DOCG, Száraz<br />Blend: Glera<br />Savtartalom gr / l : 5,5-6,5<br />Alkoholtartalom: 11,5 % vol<br />Maradékcukor gr / l : 30-32<br />Ph - tartalom : 3,10-3,25<br />Szüret: Szeptember végén, kézzel válogatott.<br />Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával.  Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.<br />Szín: Halvány szalmasárga.<br />Illatvilág: Illatában megjelennek a gyümölcsök, virágok és a jellegzetes szőlő illat.<br />Ízvilág : Kiegyensúlyozott, selymes és harmonikus.<br />Ajánlás: Étkezés végén, süteményekkel és gyümölcsökkel.<br />Szervírozási hőmérséklet : 6-8 °C<br />Szavatossági idő : 18 hónap</p>
7870.00 Ft

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - Valdobbiadene Superiore Di Cartizze D.O.C.G.

7 870 Ft
IL COLLE - Valdobbiadene Superiore Di Cartizze D.O.C.G.

Kezdőlap / Termékek

IL COLLE - Valdobbiadene Superiore Di Cartizze D.O.C.G.

7 870 Ft
Maximális mennyiség
Minimum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
Maximum rendelési összeghatár 0 van meghatározva
7870.000
Kategóriák: IL COLLE
  • Leírás

Egységár (bruttó): 10500-, Ft / liter

Minősítés: DOCG, Száraz
Blend: Glera
Savtartalom gr / l : 5,5-6,5
Alkoholtartalom: 11,5 % vol
Maradékcukor gr / l : 30-32
Ph - tartalom : 3,10-3,25
Szüret: Szeptember végén, kézzel válogatott.
Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával.  Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.
Szín: Halvány szalmasárga.
Illatvilág: Illatában megjelennek a gyümölcsök, virágok és a jellegzetes szőlő illat.
Ízvilág : Kiegyensúlyozott, selymes és harmonikus.
Ajánlás: Étkezés végén, süteményekkel és gyümölcsökkel.
Szervírozási hőmérséklet : 6-8 °C
Szavatossági idő : 18 hónap

v

+36 30 300 3865

rendeles@winemission.hu

KÖVESSEN MINKET

© 2019 Wine Mission Kft. – Minden jog fenntartva

Ön elmúlt 18 éves? Are you over 18?